Bowen Tapasztalatok

Migrén – Fejfájás

“Kedves Éva!

30 éve tartó krónikus migrén, és az utóbbi néhány évben, időszakosan jelentkező nyak és vállfájdalom miatt jelentkeztem Önnél. Már hónapok óta szinte minden másnap migrénesen fájt a fejem, nyakam, vállam is görcsölt, és rengeteg fájdalomcsillapító gyógyszert kellett szednem. Ez nagyon megviselt, mert 1 éves kislányom mellett nehéz volt így a napokat végigcsinálnom.
5 kezelésen voltam, 5 héten át, és már a második után kezdtem jobban érezni magam. A váll-, nyakfájdalom szinte teljesen elmúlt, a fejem heti 1-2 x fáj, az életminőségemen jelentősen javított.
Hálás köszönettel:
Anett”

 

Csak beszorult a levegő ?!?

Egy hétköznapi rohanás története:

“Egyik este, a csípős téli hidegben felsiettem egy meredek, hosszú emelkedőn. Az erőltetett menet közben már éreztem, hogy a tüdőmbe áramló hideg mardos belülről, de úgy voltam vele, ha hamarabb az autóhoz jutok, hamarabb leszek melegben – már nagyon fáztam -, így folytattam a loholást. A hegytetőn az autóba pattantam, majd 20 perces út után kiszálláskor a hátamba, a lapockám alatt iszonyatos szúró fájdalom jelentkezett. Gondoltam én, “csak beszorult a levegő”, majd jobb lesz. Hát sajnos nem így lett. Másnap reggel a fájdalom már fokozódott, szúró, erős fájdalommal járt kifújni a levegőt a tüdőmből, hát még a mozgás.. Szenvedésem közepette eszembe jutott, hogy szerencsés helyzetben vagyok, mert Éva tud rajtam segíteni, így meglátogattam. Elmeséltem neki a történtem, majd kezelésbe vett (bowen technikát alkalmazva), aminek akkor még nem éreztem hatását. Estére a fájdalom erősödött, kisugárzott az egész hátamra, egyedül hason fekve tudtam levegőt venni. Aztán jött a másnap, kisütött a nap, a madarak csicseregtek én meg már észre sem vettem, hogy baj van a hátammal, a fájdalom letompult, szinte el is tűnt. Aznap már nem hátráltatott a teendőim intézésében, a következő reggelre pedig teljesen eltűnt, mintha csak egy rossz álom lett volna. A kezelés pár perc alatt segített rajtam, mindenféle pirula és egyéb gyógyszeres kence-fice nélkül, természetesen, mellékhatások nélkül.

Köszönöm :)”

 

Sportoló kliensem beszámolója 

“Kezdeti szkepticizmusom ellenére, mindenkinek csak ajánlani tudom a Bowen kezeléseket. Középkorú férfiként rendszeresen aktívan sportolok (mind súlyzós, mind kardió edzéseket is végzek), ami nem csak azt jelenti egyben, hogy megpróbálok tudatosan, a körülményeimhez képest a lehető legegészségesebben élni, hanem másrészt az is, hogy a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulnak kisebb-nagyobb sérülések, húzódások, gyulladások, melyeket a nem megfelelően kivitelezett gyakorlatok okozhatnak. Többféle dolgot is kipróbáltam, a pihentetéstől kezdve a különféle sport- és gyógyhatású krémeken át fizikoterápiás kezeléseket is. A kezelések különféle módon, különféle ideig hatottak. A könyökömben, valamint a csuklómban érzett visszatérő fájdalom miatt, már azt is megfordult a fejemben, lehet, hogy abba kell hagynom a rendszeres sportolást. Ekkor ismerősöm ajánlására kipróbáltam egy célzott Bowen kezeléssorozatot. … Mindamellett, hogy nem csak a problémás területekre hatottak szinte azonnal pozitívan, egyben a test egészét is energetizálták. Nem elhanyagolható az egész lélekre gyakorolt üdítő hatás sem. Az öt kezelés után – mondanom sem kell – ismételten teljes erőbedobással sportolhatók, újra a megszokott súlyokkal edzhetek. Szinten tartó, emlékeztető kezeléseket havonta egyszer megismétlem, amolyan preventív jelleggel. A kezelések óta el sem tudom képzelni az életem Bowen kezelések nélkül, amelyek szinte bármilyen egészségügyi problémára végleges megoldást jelentenek, és ami a legfontosabb mellékhatások nélkül bárki igénybe veheti. Bárki…”

Zsuzsa néni (72 éves) csípő ízületi fájdalma 

Zsuzsa nénit a lakásán kerestem fel. Amikor megérkeztem a kezelésre és bekísért az ajtóból a nappaliba, arcán igen erős fájdalmak tükröződtek, bicegett és látszott rajta, hogy nagyon nehezére esik megtenni azt a pár lépést is. Már a kezelés végén, amikor felállt, könnyebben járt körbe a lakásban, fájdalmai is csökkentek. A harmadik kezelés után már örömmel indult gyalog a piacra.

Zsófi allergiája

Zsófi igen erős, jellegzetes allergiás tünetekkel (könnyezés, orr váladékozás, -dugulás) érkezett a kezelésre. A kezelés végére mindkét orrjárata kitisztult, könnyebben vette a levegőt. Beszámolója alapján az éjszakája nyugodtabban telt, jobban tudott aludni.

Edit beszámolója

“Váratlanul iszonyú fájdalom hasított a hátamba és a bordáimba. Levegőt is alig kaptam. Fájdalomtól elgyötörten vonszoltam magam. Közben zakatolt az agyamba, hogy képtelen vagyok holnap elmenni dolgozni. A bizonytalanság érzése megnehezítette a lelkemet. Minden mozdulatom rendkívüli fájdalommal járt.
Ekkor Éva segített. A személyiségéből áradó segítő, megnyugtató, szeretetteljes együttérzésének és a Bowen- technika szakmai tudásának hatására, az elviselhetetlen fájdalmat kivette a testemből.
Úgy éreztem visszakaptam az egészségemet. Felemelő, fergeteges érzést éltem át.
Meggyőződtem ennek a technikának a csodálatos erejéről.
Katona Éva Áldásos segítségét azóta is hálásan köszönöm.
Szeretettel: Edit 60 éves”