CRANIOSACRALIS TERÁPIA
"
Serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, csökkenti a stresszt, javítja az immunrendszer működését, visszaadja a fizikális életerőt, és jó közérzetet biztosít.

Katona Éva

Hivataásom, hogy emberek egészségéért tegyek, hogy harmonikus, egészséges, boldog életet élhessenek.

Általánosan javítja az életminőséget és segít konkrét betegségek, gyermekkori viselkedésproblémák, dühroham, tanulási nehézségek, dyslexia, dysgraphia, dyscalculia, összpontosítás zavarok kezelésében is. Elősegíti a balesetekből, sérülésekből, műtétekből való felépülést, csakúgy, mint a betegségekből való felgyógyulást.

Csökkenti a stresszt, javítja az immunrendszer működését

Hogyan történik a kezelés ?

A kliens ruhában, kényelmesen fekszik a kezelőágyon, nyugodt, barátságos környezetben, ahol a kezelő a páciens testének egyes pontjai felé helyezve kezét megkeresi a problémák forrásának, a tünetek, panaszok okának helyét a testben.

Ezt követően főként a koponyán, a keresztcsonton és a test kötőszövetes rendszerén végzett finom, rendkívül apró és gyengéd mozdulatokkal korrigálja a koponyacsontok mikro-mozgásait, meghatározza, majd elhárítja a kötőszövetek szabad mozgásának, az agyi-gerincvelői folyadék szabad áramlásának akadályait, hatást gyakorolva ezzel a test minden részére, szervére, rendszerére.

Egy kezelés kb. 50 perc, gyerekeknél – életkortól, problémától függően – kevesebb is lehet.

Mit érezhet a kezelés alatt?

Mivel az alkalmazott érintés igen gyengéd, de határozott és megnyugtató, általánosságban elmondható, hogy aki kezelésben részesül, mély ellazultságról, könnyedségről és nyugalomról számol be, mentális és lelki szinten egyaránt, még hosszú idővel a kezelés után is.

A relaxált állapotnak köszönhetően többen elalszanak vagy egy mély, alvás-szerű állapotba kerülnek kezelés közben. Mások az érzések széles skáláját, emlékképeket, fizikai érzeteket, pl. kellemes forróságot vagy csillapító hűvösséget, lüktetést, bizsergést élnek át. Vannak, akiknek – különösen az első kezelés alkalmával – szinte eseménytelen, mégis jobban érzik magukat utána.

A kezelések hatása összeadódik így és még azok is, akik az első alkalmakkor csak keveset érzékeltek, fokozatosan egyre mélyebb tapasztalásokat szereznek a későbbi kezelések során. A terápia hatása nem ér véget a kezeléssel. A szinte azonnali stressz szint-csökkenés, a mély ellazultság és nyugalom érzése mellett további változások tapasztalhatók, ahogy telnek a napok.

Kezelés ára: 10 000 Ft/alkalom

Kontraindikációk:

  • akut agyvérzés,
  • akut koponyasérülés,
  • akut nyakcsigolyatörés