“ 30 éve tartó krónikus migrén, és az utóbbi néhány évben, időszakosan jelentkező nyak és vállfájdalom miatt jelentkeztem Önnél. Már hónapok óta szinte minden másnap migrénesen fájt a fejem, nyakam, vállam is görcsölt, és rengeteg fájdalomcsillapító gyógyszert kellett szednem. Ez nagyon megviselt, mert 1 éves kislányom mellett nehéz volt így a napokat végigcsinálnom.

5 kezelésen voltam, 5 héten át, és már a második után kezdtem jobban érezni magam. A váll-, nyakfájdalom szinte teljesen elmúlt, a fejem heti 1-2 x fáj, az életminőségemen jelentősen javított.”

Anett

Migrén

Számomra a Napsugár Bowen egészégközpontban végre megtaláltam az ideális megoldást a stressz kezelésére. Az itt alkalmazott módszer és eszközök segítenek megtalálni a belső egyensúlyomat és természetes egészségemet. A kezelések során teljesen ellazulok, és érzem, hogy testem és lelkem harmóniában van. Nemcsak fizikai, hanem mentális javulást is tapasztalok minden egyes látogatás alkalmával. Éva figyelmessége és szakértelme valóban kiemelkedő, és mindig garantálja a kiváló eredményeket. Nagyszerű élmény volt számomra, és mindenkinek ajánlom a Napsugár Bowen Egészégközpontot!

Gábor

Stresszoldás

„Egyik este, a csípős téli hidegben felsiettem egy meredek, hosszú emelkedőn. Az erőltetett menet közben már éreztem, hogy a tüdőmbe áramló hideg mardos belülről, de úgy voltam vele, ha hamarabb az autóhoz jutok, hamarabb leszek melegben – már nagyon fáztam -, így folytattam a loholást. A hegytetőn az autóba pattantam, majd 20 perces út után kiszálláskor a hátamba, a lapockám alatt iszonyatos szúró fájdalom jelentkezett. Gondoltam én, „csak beszorult a levegő”, majd jobb lesz. Hát sajnos nem így lett. Másnap reggel a fájdalom már fokozódott, szúró, erős fájdalommal járt kifújni a levegőt a tüdőmből, hát még a mozgás.. Szenvedésem közepette eszembe jutott, hogy szerencsés helyzetben vagyok, mert Éva tud rajtam segíteni, így meglátogattam. Elmeséltem neki a történtem, majd kezelésbe vett (bowen technikát alkalmazva), aminek akkor még nem éreztem hatását. Estére a fájdalom erősödött, kisugárzott az egész hátamra, egyedül hason fekve tudtam levegőt venni. Aztán jött a másnap, kisütött a nap, a madarak csicseregtek én meg már észre sem vettem, hogy baj van a hátammal, a fájdalom letompult, szinte el is tűnt. Aznap már nem hátráltatott a teendőim intézésében, a következő reggelre pedig teljesen eltűnt, mintha csak egy rossz álom lett volna. A kezelés pár perc alatt segített rajtam, mindenféle pirula és egyéb gyógyszeres kence-fice nélkül, természetesen, mellékhatások nélkül. Köszönöm :)”
Szilvi

Csak beszorult a levegő ??

„Kezdeti szkepticizmusom ellenére, mindenkinek csak ajánlani tudom a Bowen kezeléseket. Középkorú férfiként rendszeresen aktívan sportolok (mind súlyzós, mind kardió edzéseket is végzek), ami nem csak azt jelenti egyben, hogy megpróbálok tudatosan, a körülményeimhez képest a lehető legegészségesebben élni, hanem másrészt az is, hogy a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulnak kisebb-nagyobb sérülések, húzódások, gyulladások, melyeket a nem megfelelően kivitelezett gyakorlatok okozhatnak. Többféle dolgot is kipróbáltam, a pihentetéstől kezdve a különféle sport- és gyógyhatású krémeken át fizikoterápiás kezeléseket is. A kezelések különféle módon, különféle ideig hatottak. A könyökömben, valamint a csuklómban érzett visszatérő fájdalom miatt, már azt is megfordult a fejemben, lehet, hogy abba kell hagynom a rendszeres sportolást. Ekkor ismerősöm ajánlására kipróbáltam egy célzott Bowen kezeléssorozatot. … Mindamellett, hogy nem csak a problémás területekre hatottak szinte azonnal pozitívan, egyben a test egészét is energetizálták. Nem elhanyagolható az egész lélekre gyakorolt üdítő hatás sem. Az öt kezelés után – mondanom sem kell – ismételten teljes erőbedobással sportolhatók, újra a megszokott súlyokkal edzhetek. Szinten tartó, emlékeztető kezeléseket havonta egyszer megismétlem, amolyan preventív jelleggel. A kezelések óta el sem tudom képzelni az életem Bowen kezelések nélkül, amelyek szinte bármilyen egészségügyi problémára végleges megoldást jelentenek, és ami a legfontosabb mellékhatások nélkül bárki igénybe veheti. Bárki…”
Ákos

Sportoló

Zsuzsa nénit a lakásán kerestem fel. Amikor megérkeztem a kezelésre és bekísért az ajtóból a nappaliba, arcán igen erős fájdalmak tükröződtek, bicegett és látszott rajta, hogy nagyon nehezére esik megtenni azt a pár lépést is. Már a kezelés végén, amikor felállt, könnyebben járt körbe a lakásban, fájdalmai is csökkentek. A harmadik kezelés után már örömmel indult gyalog a piacra.
Zsuzsa néni 72 éves

Ízületi fájdalmak

Zsófi igen erős, jellegzetes allergiás tünetekkel (könnyezés, orr váladékozás, -dugulás) érkezett a kezelésre. A kezelés végére mindkét orrjárata kitisztult, könnyebben vette a levegőt. Beszámolója alapján az éjszakája nyugodtabban telt, jobban tudott aludni.

Zsófi

Allergia

„Váratlanul iszonyú fájdalom hasított a hátamba és a bordáimba. Levegőt is alig kaptam. Fájdalomtól elgyötörten vonszoltam magam. Közben zakatolt az agyamba, hogy képtelen vagyok holnap elmenni dolgozni. A bizonytalanság érzése megnehezítette a lelkemet. Minden mozdulatom rendkívüli fájdalommal járt.

Ekkor Éva segített. A személyiségéből áradó segítő, megnyugtató, szeretetteljes együttérzésének és a Bowen- technika szakmai tudásának hatására, az elviselhetetlen fájdalmat kivette a testemből.

Úgy éreztem visszakaptam az egészségemet. Felemelő, fergeteges érzést éltem át.

Meggyőződtem ennek a technikának a csodálatos erejéről.

Katona Éva Áldásos segítségét azóta is hálásan köszönöm.

Szeretettel: Edit 60 éves”

Edit

Hasogató hátfájdalom

„Kedves Éva!  Szeretném ezúton is megköszönni azt a sok segítséget szeretetet és odafigyelést amit kezeléseid során kaptam. Nem tudom eléggé megköszönni, hogy az élet hozta sok különböző esetben mindig a segítségemre és gyógyulásomra voltál. Figyelmesen és végtelen pozitivitással álltál neki a kezeléseknek. Több kezelésen keresztül biztatgattál, hogy én egyre jobban érezzem magam. Mindenféle technikát bevetettél, hogy én panaszmentes lehessek. Sokszor belőled merítettem energiát a gyógyulásomhoz. Talán Te sokszor még jobban akartad az én gyógyulásomat mint én magam. Ebben a rohanó életben mindig odafigyeltél a panaszaimra és mindig volt rám időd. Megható az a lehetetlent nem ismerő elszántságod amivel mindig segítettél. Köszönöm hogy vagy nekünk. Hálával és szeretettel: Nikolett”

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni a sok-sok figyelmet és kedvességet, amit Tőled kapok.
Nagyon kikapcsol és jól esnek az ismétlő kezelések is, órákig el tudnám viselni… Csodálatos gyógyulásról nem tudok beszámolni, hiszen nincs akut problémám, de érzem és tudom, hogy jót teszel nekem. Kéthavonta a szervezetem már előre jelez, hogy eljött egy kis bowen kezelés ideje. Most legutóbb amikor nálad jártam izületi fájdalmaim voltak és azok teljesen elmúltak a kezelés után, szinte rögtön
Hálás vagyok a tudásodért, köszönök mindent!

Tünde